Zprava od spravce 24.3.2008

Informace od Správce vlastníkům
Odpovědět
hauzner
Příspěvky: 48
Registrován: 24 lis 2007 12:07

Zprava od spravce 24.3.2008

Příspěvek od hauzner »

Tak se opět hlásím a podám Vám poznatky z mých posledních kontrol.

U každé kontroly proběhne vždy výměna žárovek po celém domě, určitě si každý ve středu odpoledne všimne, že žárovky které nesvítili už opět svítí. To ale nejde stoprocentně říci o zářivkách v garážích. Vyměním co se dá, jen mě tam brzdí obsazené parkovací místa. Tentokrát jsem ale u zaparkovaných vozů dal za stěrač lísteček, kde žádám majitelé parkovacích míst o uvolnění místa z důvodů opravy zářivky. Jedná se o tyto místa : 1PP – 8,10,11,15
2 PP – 13,19,29,45,47

Dále jsem napsal objednávku na brana u vchodových dveří + dveří za nimi ve vchodech 2 a 4. Takže doufám že se s montáží začne co nejdříve.

S panem Rajsiglem jsem také udělal kontrolu nouzového osvětlení domu. Do teďka čekám na přeposlání zprávy kterou si evidoval pan Rajsigl. Co jsi pamatuji, tak odhadem jich nesvítilo cca 15 ks. Přesné počty i s přesným místem nefunkčních osvětlení Vám zašlu hned jak mi to pan Rajsigl pošle.

To je asi to nejdůležitější co jsem Vám chtěl říci, je znát že už ty větší problémy jsou za námi nebo se stále řeší v rámci reklamací se Skanskou.

Tak přeji příjemný večer a kdyby jste cokoliv na mě měl volejte,mailujte………

……….s pozdravem David Beran
Odpovědět