Výměna klik
Výměna klik
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli dojde k výměně klik u dveří do uličky k bytům a nahrazením za (koule) v domě 705/2 . Děkuji . Schurr
Re: Výměna klik
Co vím, tak se o tom již dříve uvažovalo (bylo to dokonce v plánu SVJ), ale zatím se bohužel toto užitečné opatření nerealizovalo.
Určitě by to bylo lepší, než někdy odemčené a někdy zamčené chodby.
pm
Určitě by to bylo lepší, než někdy odemčené a někdy zamčené chodby.
pm
Dobrý den,
požádal jsem o vyjádření kolegu Kyzoura z výboru SVJ - má tuto záležitost na starosti. Nicméně je do konce týdne mimo ČR, tak předpokládám, že se ozve s informacemi až koncem týdne nebo počátkem příštího.
Děkuji za pochopení.
požádal jsem o vyjádření kolegu Kyzoura z výboru SVJ - má tuto záležitost na starosti. Nicméně je do konce týdne mimo ČR, tak předpokládám, že se ozve s informacemi až koncem týdne nebo počátkem příštího.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem - Jan Líkař -
Dobrý den,
Máme už nějaké stanovisko ... plán výměny?
Děkuji
pm
Máme už nějaké stanovisko ... plán výměny?
Děkuji
pm
Dobrý den,
v pondělí 26.3.2012 máme schůzi výboru, tak doufám, že tam už bude dohodnuto konkrétně co a jak - dám pak vědět výsledek.
v pondělí 26.3.2012 máme schůzi výboru, tak doufám, že tam už bude dohodnuto konkrétně co a jak - dám pak vědět výsledek.
Dobrý den,
Jak vypadá situace ohledně výměny? V zápise z 26.3 ze schůze jsem bohužel nic nenašel.
Děkuji za informaci
pm
Jak vypadá situace ohledně výměny? V zápise z 26.3 ze schůze jsem bohužel nic nenašel.
Děkuji za informaci
pm
Ačkoliv už o tom není zmínka v zápise ze schůze výboru, čekáme už jen na dodání klik - jakmile dorazí, bude provedeno namontování.
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,kdy dojde konečně k výměně již tolik zmiňovaných klik ? Poslední Vámi zmiňovaný termín byl do konce prázdnin,to platí ? děkuji . Schurr
Dobrý den,
kliky během prázdnin dorazily. Bohužel na faktuře byl uvedený správný typ, skutečně dodaný byl ale jiný, s jinou roztečí a nešlo je tedy namontovat. Nyní se čeká na dodání správných typů klik.
Jakmile dorazí, bude realizována výměna.
Děkuji za pochopení.
kliky během prázdnin dorazily. Bohužel na faktuře byl uvedený správný typ, skutečně dodaný byl ale jiný, s jinou roztečí a nešlo je tedy namontovat. Nyní se čeká na dodání správných typů klik.
Jakmile dorazí, bude realizována výměna.
Děkuji za pochopení.
Dobrý den,tak už ty nové kliky dorazily ? Děkuji Schurr