Nefunkční přístup k pravé popelnici 705/2

Toto fórum je určeno k ohlašování závad ve společných prostorách domu ale jen jako INFORMATIVNÍ
Závady nejsou přeposílány, neboť ten si to nepřeje[/b]
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Odpovědět
vana.jarda
Příspěvky: 9
Registrován: 02 led 2019 20:33
Bydliště: Bechlínská 705/2

Nefunkční přístup k pravé popelnici 705/2

Příspěvek od vana.jarda »

Dobrý den,

není tomu dlouho - 2 měsíce? - co se "zmodernizovalo" otevření dveří k popelnicím..a co myslíte? Už nefunguje... dostat se k pravé popelnici NELZE. Opět a zase není udělaná záložní možnost - tedy stará osvědčená klíčová metoda... A pokud na tento typ elektronického otevírání nejde udělat taková možnost.. proč se to tam vůbec dává?

A jak bude vyřešena možnost otevření hlavních vchodových dveří, když opět přestane fungovat čipové otevírání? Když už se odstranily krytky ze zámku, bylo by více než vhodné vrátit zpět univerzální vložku, od které mají klíče všichni obyvatelé vchodu!!! Už jsem to tu psal, asi nejsem jediný, kdo u sebe nenosí dálkový ovladač od garáže. A pokud půjdu třeba kolem 22h domů a přestane fungovat čip, to mám vážně čekat, než někdo půjde proti mně ven? Třeba do rána?
J. Váňa
Odpovědět