Osvětlení v garáži -2p.p.

Toto fórum je určeno k ohlašování závad ve společných prostorách domu ale jen jako INFORMATIVNÍ
Závady nejsou přeposílány, neboť ten si to nepřeje[/b]
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Odpovědět
pemic
Příspěvky: 14
Registrován: 19 led 2008 14:29

Osvětlení v garáži -2p.p.

Příspěvek od pemic »

Dobrý den,
v garáži -2 p.p., zadní část již několikatý den nepřetržitě svítí světlo,jednou to zde bylo hlášeno snad i opraveno,ale závada je tady opět. Děkuji P.Míček
petrm
Příspěvky: 59
Registrován: 30 led 2008 23:17

Re: Osvětlení v garáži -2p.p.

Příspěvek od petrm »

Nenavštěvuji garáže (2pp) často, ale včera (v neděli) mě naopak zarazil pouze 5 vteřinový interval při zhasínání světel (zářivek) ... opomenu-li, že čidla nezabírají prostor jednotlivých stání a člověk tak parkuje už za tmy, tak za dobu vyložení nákupu 2-3 minuty jsem zažil řádově tak 20x rozvícení a zhasnutí poloviny garáže, kde jsem byl ... interval by bylo myslím vhodné nastavit na nějakou rozumnější hodnotu, při které nebudou zářivky tolik trpět.

pm
jdostalova
Příspěvky: 12
Registrován: 29 lis 2007 22:18

Re: Osvětlení v garáži -2p.p.

Příspěvek od jdostalova »

Dobrý den,

ráda bych se přidala s hlášením závady k p. Miřejovskému. Po odstranění závady, kdy světlo svítilo neustále, intervaly rozsvícení po sepnutí čidla se pohybují od 5 do 30 sekund. Netuším čím je to způsobeno, ale napadá mě špatné natočení čidel, protože když potmě vyjíždím ze svého parkovacího místa čidla pohyb automobilu zaznamenají až u semaforu při výjezdu z garáže.
Kromě skutečnosti, že je nepříjemné stále od auta odbíhat do poloviny garáže, máchat rukama a doufat, že alespoň jedno čidlo pohyb zaznamená, mám za to, že zářivky opravdu trpí a jejich životnost se častým spínáním dramaticky zkracuje a tudíž se tak zvyšují náklady SVJ.

Předem děkuji za odstranění tohoto nepříjemného nedostatku.

Jitka Dostálová
Odpovědět