Odečet tepla a TV a SV, výměny měřidel -stížnost na fi. FPS

Zde prosím napište dotazy, které chcete zodpovedět od Výboru. Na rozdíl on mailu zde zůstanou zachovány a přehledné i pro ostatní uživatele. Děkuji
Odpovědět
rovenskar
Příspěvky: 46
Registrován: 29 lis 2007 20:10

Odečet tepla a TV a SV, výměny měřidel -stížnost na fi. FPS

Příspěvek od rovenskar »

Podávám tímto stížnost na činnost firmy FPS při manipulaci s kalorimetrem k mému bytu. Kalorimetr byl demontován, při demontáži jsem nebyla přítomna a ani mně nikdo o demontáži neinformoval a nevyzval k součinnosti - zejména přítomnosti. Pracovníkem FPS byl zaznamenán údajný stav, který po mně při výměně vodoměrů požadovali legalizovat podpisem protokolu! Stav náhradního zařízení, vodoměr???, a jeho zaevidovanou hodnotu jsem také nebyla schopna zkontrolovat. Jsem už dost naštvaná z činnosti firmy FPS v našem domě, resp. mém bytě. Původní termín byl pro mne zrušen (vchod 2, 2 patro) - nebyla jsem firmou FPS informována. Při výměně vodoměrů zjistím šokující informace o kalorimetru a zárověň to pro mne znamená být přítomna potřetí při montáži řádného kalorimetru. To bude kdy?????? Také potřebuji předat byt novému nájemníkovi, jak s ním mám v tom bordelu ohledně kalorimetru sepsat předávací protokol????
Zároveň tímto vyzývám výbor aby se konečně vyjádřil k mému příspěvku z 18. ledna a dále sdělil vlastníkům jak se bude postupovat v případě kdy byly Skanskou instalovány malé dvířka znemožňující výměnu vodoměrů a kdo to bude platit?
Rovenská
rovenskar
Příspěvky: 46
Registrován: 29 lis 2007 20:10

Re: Odečet tepla a TV a SV, výměny měřidel -stížnost na fi. FPS

Příspěvek od rovenskar »

Mohli by jste se laskavě vyjádřit k mému týden starému příspěvku a záropveň k příspěvku z 18. ledna???????????
Rovenská
LikarJ
Příspěvky: 815
Registrován: 26 lis 2007 22:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Odečet tepla a TV a SV, výměny měřidel -stížnost na fi. FPS

Příspěvek od LikarJ »

Dobrý den,

zkusím si od společnosti FPS zajistit vyjádření k tomu, jakým způsobem jsou prováděny výměny a proč dochází k těmto situacím. Jakmile se mi k tomu vyjádří, budete informována.

Ohledně Vašich dalších dotazů - jakmile si výbor zajistí potřebné informace, bude Vám sdělena odpověď.
S pozdravem - Jan Líkař -
Odpovědět