Vlhnouci zdi.

Toto fórum je určeno k ohlašování závad ve společných prostorách domu ale jen jako INFORMATIVNÍ
Závady nejsou přeposílány, neboť ten si to nepřeje[/b]
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Odpovědět
hauzner
Příspěvky: 48
Registrován: 24 lis 2007 12:07

Vlhnouci zdi.

Příspěvek od hauzner »

Vážení,

jako spoluvlastník společných částí bytového domu v Bechlínské ulici 705/2 v Praze 9 reklamuji touto cestou v rámci záruční doby vlhnoucí zdi na chodbě.

Jedná se o vlhnutí zdí pravděpodobně z důvodu vzlínající vody, obdobně jako tomu bylo u bytu 103 a 104. Poškození je totiž téměř totožné. Vlhké zdi se objevují u bytu 107 a přímo proti němu u hydrantu také. Mám dojem, že je to hlavně v topné sezoně. Stejně vlhké zdi jsou i v 2. podzemním patře na chodbě před vchody do sklepů. Také se zřejmě jedná o vzlínající vodu.

Očekávám, že v rámci záruční lhůty naleznete příčinu vlhnutí zdí (v patře pravděpodobně prasklá potrubí vody, popř. topení, u sklepa špatné odizolování vnější vody) , tuto příčinu odstraníte a dáte do stavu, ve kterém mělo být vše již při výstavbě, tzn. v pořádku. Nestačí pouze opravit omítku a přemalovat. Je opravdu třeba najít příčinu a tu odstranit! Věřím, že to konečně uděláte dobře.

S pozdravem

Jan Truhlář
hauzner
Příspěvky: 48
Registrován: 24 lis 2007 12:07

Re: Vlhnouci zdi.

Příspěvek od hauzner »

Take jsem se setkal s timto problemem, SKANSKA tvrdi, ze problem je na strane Prazske Teplarenske, dodavaji prilis horkou vodu - pry az 140°C
Spojky v potrubi se pak prilis roztahnou a propusteji.
Mely bychom se dohodnout co s tim budeme delat.

Dan Hauzner


Naposledy oživil hauzner v 06 kvě 2008 11:45
Odpovědět