Permanentní vibrace v 5. a 6. patře vchodu 705/2

Toto fórum je určeno k ohlašování závad ve společných prostorách domu ale jen jako INFORMATIVNÍ
Závady nejsou přeposílány, neboť ten si to nepřeje[/b]
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Odpovědět
LikarJ
Příspěvky: 815
Registrován: 26 lis 2007 22:42
Kontaktovat uživatele:

Permanentní vibrace v 5. a 6. patře vchodu 705/2

Příspěvek od LikarJ »

Dobrý den p. Ezrová,
stěžují si mi někteří majitelé a vlastníci ze vchodu 705/2 na permanentní hluk (vibrace podobné ždímající pračce), který se nejvíce projevuje v 6. a 5. patře nalevo od výtahu. Hluk se objevil ve čtvrtek a stále nonstop trvá.
Měl jsem podezření, že to může dělat některý z ventilátorů vzduchotechniky na střeše. Dnes k večeru jsem tedy ve vchodě 705/2 vypnul veškeré ventilátory na střeše, zkontroloval střechu, ale hluk v chodbě 6. patra neustal. Na střeše bylo vše vypnuté. Vypnul jsem i elektřinu do všech bytů v 6. i 5. patře, hluk opět neustal. Zkontroloval jsme i vzduchotechniku v garážích a sklepech - opět nic.
Požádal bych Vás tedy o pomoc, se zjištěním, jaké jiné další elektrické zařízení by mohlo na domě ještě běžet a vydávat v 5. a 6. patře vibrace, při kterých se nedá spát.
Prosím ozvěte se mi na telefon, upřesním celou věc podrobněji.

Děkuji , J. Líkař 
S pozdravem - Jan Líkař -
Odpovědět