Revize a oprava domácích telefonů a zvonků

Dulezite informace a dokumenty ke stazeni
Odpovědět
hauzner
Příspěvky: 48
Registrován: 24 lis 2007 12:07

Revize a oprava domácích telefonů a zvonků

Příspěvek od hauzner »

UPOZORNĚNÍ !!!

Vážení vlastníci a nájemníci,

počínaje dnem 11.5.2009, vždy od 9 do 15 hod., bude prováděna revize a oprava zvonů a domácích telefonů technikem společnosti RT Plus.

Časový rozsah prací závisí na počtu shledaných závad a poruch na zařízení. Zároveň budou zaktualizovány jmenovky u zvonků před vchodem do domu.
Veškeré závady na zařízení domácího telefonu a zvoncích, nebo změnu údajů na jmenovce zvonku, sdělte písemně SVJ (stačí vhozením do schránky SVJ ve vchodě 705/2) nejpozději však do 8.5.2009. Prosíme, uveďte jméno, číslo bytu, vchod, telefonní kontakt a popis závady či připomínky. Opravy se nevztahují na osvětlení tlačítek zvonků na chodbách – bude opravováno v náhradním termínu.
Všechny Vaše připomínky budou předány přímo technikovi RT Plus a on bude vše jednotlivě řešit a závady odstraňovat. Bylo by vhodné být v den opravy Vašeho zařízení přítomen doma, nebo se na čase opravy dohodnout s technikem.
Během provádění revize a oprav může docházet ke krátkodobým výpadkům ve funkčnosti zvonků a domácího telefonu v domě. Děkujeme za vstřícnost a pochopení.


SPRÁVCE NEMOVITOSTI SERVIS 58 & VÝBOR SVJ
Odpovědět