úklid domu

Dulezite informace a dokumenty ke stazeni
Odpovědět
ROUBAL MILAN
Příspěvky: 3
Registrován: 16 led 2010 13:44

úklid domu

Příspěvek od ROUBAL MILAN »

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat,zda by bylo možno při úklidu domu zajistit také občasné umytí vchodových i chodbových dveří. Možná by bylo dobré i vymalovat nebo umýt stěny vestibulu u výtahu 705/2. A ještě jedna poznámka.Někteří pejskaři jsou,bohužel,tak bezohlední,že nechají po svých miláčcích jejich výtvory klidně ležet kdekoli na chodníku. Dokonce i u vchodu do domu. Bohužel to vrhá špatné světlo na ty ostatní,pořádné. Ale když už k tomu dojde,mohla by to úklidová četa uklidit? Díky Roubal
Gi..Gi
Příspěvky: 102
Registrován: 20 led 2008 19:33

Re: úklid domu

Příspěvek od Gi..Gi »

Dobrý den,možná by bylo lepší,až se bude příště malovat chodba, nemalovat ji klasickou pokojovou barvou,ale použít nějaký omyvatelný lak . Protože takto špinavá chodba, hlavně v přízemí je opravdu pro ostudu. Schurr
martin.silhan
Příspěvky: 8
Registrován: 20 čer 2008 08:35

Re: úklid domu

Příspěvek od martin.silhan »

možná by bylo dobré domluvit s úklidovou firmou, aby něco udělaly s koberečky před dveřmi, např. aby je vyklepali. MŠ
LikarJ
Příspěvky: 815
Registrován: 26 lis 2007 22:42
Kontaktovat uživatele:

Re: úklid domu

Příspěvek od LikarJ »

Dobrý den,

vstupní vestibuly se budou v dohledné době nejen malovat, ale také se bude opravovat omítka po poškození (škrábance apod.). Zvažovala se i možnost nějaké odolnějšího nátěru. Avšak po zvážení rizika, že tento nátěr někteří jedinci nejen zamažou, ale především poškodí (různými geometrickými tvary) a oprava pak bude značně nákladná, se přistoupilo k řešení, že bude levnější, pokud se nachají omítky opravit a jednoduše znova vymalovat. Náklad na takovou akci je zhruba do 7 tisíc na jedne vchod domu.

Bohužel, netuším, jakým levnám způsobem omezit míru poškozování a zamazávání stěn společnách prostor domu. Ano - je to vizitka nás všech, jen prostě nechápu, kdo a z jakého důvodu společné prostory poškozuje. Možná, že to lidi pochopí, když budou nuceni několikrát ročně zaplatit opravy a vymalování.

Co se týká úklidu - od 1.3.2010 byla změněna úklidová společnost, tak snad bude úklid "po zaběhnutí" v pořádku. Pokud přesto budou nějaké připomínky k provedení úklidu, prosím, oznamujte je ihned, budeme je s úkldem řešit.
S pozdravem - Jan Líkař -
Odpovědět