úklid garáží

Zde prosím napište dotazy, které chcete zodpovedět od Výboru. Na rozdíl on mailu zde zůstanou zachovány a přehledné i pro ostatní uživatele. Děkuji
pavla.hanuskova
Příspěvky: 55
Registrován: 05 úno 2008 21:19

Re: úklid garáží

Příspěvek od pavla.hanuskova »

Uklid ma dnes jiz temer 2 tydny zpozdeni a stale nebyl zverejnen termin. Jak jiz bylo zmineno, info o terminu uklidu potrebujeme (a verim, ze ne jen my) nutne v dostatecnem predstihu, aby bylo mozne stani uvolnit. Zkousela jsem i volat na uvedene kontaktni cislo, ale je tam jen hlasova schranka a zadna zpetna reakce. (presto ze ve smlouve je, ze bude zhotovitel dostupne denne od 8 do 20 hodin)

Pokud spravne ctu smlouvu, tak zavazek ze strany LS byl tento prvni uklid provest nejpozdeji 25.3. A to se nestalo.
Dalsi uklidy pak vzdy prvni pondeli v mesici, tedy druhy termin na Velikonocni pondeli? / pripadne na 12 duben?
A jestli prvni uklid dosud nebyl ani ohlasen, tak to uz jako nebude? Kdyz ten druhy uz ma byt uz v pondeli nebo 12/4? Pripadna varianta dvou uklidu v rozmezi 2 tydnu mi rovnez neprijde jako prijatelna. Proto se ptam, jak dale se tahle situace bude resit?
Predpokladam, ze dojde k uplatneni naroku na 25% slevu z mesicni odmeny? A k pripadnemu posunu terminu 2. uklidu..

dekuji, P.H.
hauzner
Příspěvky: 48
Registrován: 24 lis 2007 12:07

Re: úklid garáží

Příspěvek od hauzner »

Omlouvam se, ze jsem nereagoval drive, vas prispevek se az objevil na strance 2, takze jsem si ho nevsiml.

Uklid jsem stran vyboru dostal na starost ja, snazim se vsechno zodpovedne kontrolovat, vsechny problemy resim aktualne s uklidovou firmou, stoji mne to docela dost sil a energie a ne vsechno se podari, alespon ted se zavadenim uklizeciho myciho stroje.

Za problemy s uklidem v garazich stal na zacatku pokazeny stroj, takze se nestihly predem domluvene a danne terminy. Po oprave byl proveden jeden okamzity uklid, v tomto tydnu 10 - 15.4 pak uklid nahradni. Vsechny terminy byly prubezne doplnovany a vysvetlovany na dverich ve sklepe, osobne jsem na to dohlizel.

Casem se ukazalo, ze se ale cela jedna garaz nestihne udelat v jednom dni, baterie vydrzi tri hodiny, a za tu dobu se kvalitne uklidi jen pulka. V tomto tydnu to pani uklizela tak, ze objela vzdy volna mista kazdy den, takze kdyz bylo auto odjete alespon v jednom dni, melo by byt uklizeno. Myslim, ze je dost nepravdepodobne, aby vase misto stale nebylo uklizeno.

Do budoucna jsme se dohodli, ze uklid garaze bude probihat ve dvou dnech, pokazde jedna polovina garaze, a kdyz zustane neuklizene misto po prvnim dni, vycisti se ten den nasledujici. Vse bude jasne oznaceno a vcas vyveseno a konecne take dodrzeno.

Doposud uklidova firma na vsechny moje pozadavky bez problemu pristupuje, jsem si jisty ze uklid domu se zlepsil, problemy v garazich se resi, tak aby to fungovalo ke spokojenosti vsech vlastniku, takze si myslim, ze takto na zacatku spoluprace vyzadovat striktni terminove dodrzovani smlouvy, by neprineslo nic uzitecneho.

Kdyz jsem drivejsi uklizece pozadal, aby nemetli neporadek do dveri vytahu, tak mi odsekli ze to nedelaji a delali to dal. Dnes se pani snazi udelat vse o co pozadam, tak myslim,ze po jasnem nastaveni a vyjasneni pravidel, by to mohlo fungovat dobre.

S pozdravem

Daniel Hauzner
pavla.hanuskova
Příspěvky: 55
Registrován: 05 úno 2008 21:19

Re: úklid garáží

Příspěvek od pavla.hanuskova »

Dobry den,

moc dekuji za vyjadreni i kontrolu nad uklidem :-) - mate pravdu, je to videt.
Snad to tak vydrzi
PH
hauzner
Příspěvky: 48
Registrován: 24 lis 2007 12:07

Re: úklid garáží

Příspěvek od hauzner »

Jeste proveruju tu zalezitost s cislem a mate pravdu. Bohuzel se do smlouvy dostalo cislo spatne. Spravne cislo na uklidovku je 775242394. Zmenim to napatricnych mistech.
Jestli je zlepseni uklidu videt, byl bych velmi rad, protoze uz mne to stalo vic usili, nez kdybych snad uklizel sam. ;(
Pekny den.
Odpovědět