vjezd do garáží
-
vjezd do garáží
Ctěl bych se zeptat - nemám parkovací stání v garážích, ale potřeboval bych tam kvůli nakládání a vykládání věcí ze sklepa občas zajet. Je možné získat ovladač k vjezdu do garíží?
-
Re: vjezd do garáží
Dobrý den,
bohužel ne, ovládač se vydává jen vlastníkům parkovacích stání. Musíte se domluvit s někým, kdo má stání na stejném patře, jako máte sklep, aby Vám ho zapůjčil. Na které patro se potřebujete dostat?
bohužel ne, ovládač se vydává jen vlastníkům parkovacích stání. Musíte se domluvit s někým, kdo má stání na stejném patře, jako máte sklep, aby Vám ho zapůjčil. Na které patro se potřebujete dostat?
-
To teoreticky mohu, je to ale nepraktické. Není možné v tomto smyslu iniciovat nějakou změnu? Přeci jen - nepotřebuji se do garáží dostat kvůli parkování, ale kvůli sklepu
-
Ja s tim nesouhlasim, to by mohl chtit kazdy ten klic a uz ted se garaze vykradaji... Ja mam ve svem pidi-sklepe taky vselijake haraburdi, ale vytah mi staci... pokud jednou za pul roku bych potreboval premistit neco tezkeho autem, tak se mi jevi jako dostatecne se domluvit s vlastnikem stani, eventuelne spravcem, nekym z vyboru... ale v principu problem nechapu - kdyz uz veci vystehujete do prostoru garazi, tak tech par metru navic k vytahu uz neni problem ne?
-
zajímavá logika, patrně každý kdo v domě nemá koupené parkovací stání v garážích je zloděj, kdežto naopak, kdo si ho koupí tak zloděj není. Trošičku se obávám, že za tou reakcí cítím syndrom privilegovaného postavení...
v principu problém nechápete, protože patrně vidíte jen sebe...
moje handicapovaná partnerka absolvuje cestu ze sklepa nahoru před dům k autu cca 20x týdně a zkrátka by jí hodně pomohlo, kdyby si mohla pro nakládání a vykládání věcí přistavit auto přímo ke sklepovým dveřím. Řešení je hodně, to že bychom měli ovladač k garážím je ze všech nejjednodušší a nejpřirozenější.
Každopádně děkuji panu Skopalovi za lekci ze solidarity a altruismu
v principu problém nechápete, protože patrně vidíte jen sebe...
moje handicapovaná partnerka absolvuje cestu ze sklepa nahoru před dům k autu cca 20x týdně a zkrátka by jí hodně pomohlo, kdyby si mohla pro nakládání a vykládání věcí přistavit auto přímo ke sklepovým dveřím. Řešení je hodně, to že bychom měli ovladač k garážím je ze všech nejjednodušší a nejpřirozenější.
Každopádně děkuji panu Skopalovi za lekci ze solidarity a altruismu
-
Vážený pane Lexo,
já chápu Váš důvod, nicméně to bohužel opravdu nepůjde jinak, než že si ho zapůjčíte. Je zde snaha o zavedení pořádku v tom, aby měl vlastník klíče jen od svých prostor, a ne každý od všeho jako za doby Austisu.
Je mi jasné, že tato snaha nemusí vyhovovat všem, viz Váš případ, ale snad chápete i důvod viz výše.
já chápu Váš důvod, nicméně to bohužel opravdu nepůjde jinak, než že si ho zapůjčíte. Je zde snaha o zavedení pořádku v tom, aby měl vlastník klíče jen od svých prostor, a ne každý od všeho jako za doby Austisu.
Je mi jasné, že tato snaha nemusí vyhovovat všem, viz Váš případ, ale snad chápete i důvod viz výše.
-
Pane Lexo,
1) nejsem privilegovany, nemam park. stani a tudiz ani klic od vrat
2) to, ze pristup potrebujete v souvislosti s obsluhou hendikepovane osoby tu pisete az ted... takze nedekujte za solidaritu, kdyz to prve vyznelo, ze proste potrebujete soupat vecma misto k vytahu k autu
1) nejsem privilegovany, nemam park. stani a tudiz ani klic od vrat
2) to, ze pristup potrebujete v souvislosti s obsluhou hendikepovane osoby tu pisete az ted... takze nedekujte za solidaritu, kdyz to prve vyznelo, ze proste potrebujete soupat vecma misto k vytahu k autu
-
Mohla byste mi prosím, paní Jašková, dát seznam lidí, kteří mají ovladač ke vjezdu do -2. patra?
Děkuji
J.Lexa
Děkuji
J.Lexa
-
to Vám dát nemůžu. Já mám ovládač od -1,bohužel, ale doufám, že se zde najde někdo s ovladačem od -2 a půjčí Vám ho.