Dobrý den,
moc prosím o prověření funkčnosti resp. stavu vzduchotechniky pro byt 226.
Vzduchotechnika je čím dále hlučnější, nesnesitelná a nemůžeme si již nechat otevřené ani jen dveře do ložnice.
Moc děkuji.
V případě potřeby mě kontaktujte telefonicky.
S pozdravem
Roman Kmec
725 437 850
Hlučná vzduchotechnika
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Re: Hlučná vzduchotechnika
Dobrý den,
snížil jsem odtah z bytů snížením otáček ventilátoru ve vzduchotechnice. Dejte mi vědět, jestli to pomohlo.
Děkuji, J. Líkař
snížil jsem odtah z bytů snížením otáček ventilátoru ve vzduchotechnice. Dejte mi vědět, jestli to pomohlo.
Děkuji, J. Líkař
S pozdravem - Jan Líkař -
Re: Hlučná vzduchotechnika
Dobrý den,
situace se trochu zlepšila, k ideálu to má daleko.
Máme větrání téměř uzavřeno no i přesto je to hlučné, tzn. dveře do koupelny jsou zavřené nonstop aby nás to nerušilo.
Nevím, zda jde ještě něco udělat.
Děkuji.
Roman Kmec
situace se trochu zlepšila, k ideálu to má daleko.
Máme větrání téměř uzavřeno no i přesto je to hlučné, tzn. dveře do koupelny jsou zavřené nonstop aby nás to nerušilo.
Nevím, zda jde ještě něco udělat.
Děkuji.
Roman Kmec