Protéká odpadní trubka
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Protéká odpadní trubka
Dobrý den,včera jsem si všiml,že ve sklepech SC11P02 - SC11P16 (C1-C13) prokapává voda z odpadní roury u stropu na zem,kde se tvoří kaluž vody. Poprosím Vás o zajištění opravy,než se voda dostane do okolních sklepních kójí .Abych nezapomněl,v této uličce je potřeba vyměnit i prasklou žárovku . Děkuji Schurr
- Přílohy
-
- sk3.jpg (27.67 KiB) Zobrazeno 1126 x
-
- sk1.jpg (41.24 KiB) Zobrazeno 1126 x
-
- sk4.jpg (26.85 KiB) Zobrazeno 1126 x
Re: Protéká odpadní trubka
Dobrý den,do dnešního dne, k žádné opravě protékajícího potrubí nedošlo,žárovka nesvítí ! To čekáte až budete muset opravovat i promáčené podlahy a řešit škody ve sklepních kójích ? Tyto závady jsem Vám hlásil již 20.1.2019 a do dnešního dne 2.3.2019 se nic neděje,k žádné opravě nedošlo a voda teče dál ! Tímto Vás žádám o okamžitou nápravu . Děkuji .Schurr
Dobrý den,
a hlásil jste závadu i Správci (IKON, p. Ezrová)?
a hlásil jste závadu i Správci (IKON, p. Ezrová)?
S pozdravem - Jan Líkař -
Právě přeposláno . Schurr
Také už jsme to včera Ikonu hlásil, takže mi potvrdili zajištění opravy.
S pozdravem - Jan Líkař -