uklid garazi - stiznost

Zde prosím napište dotazy, které chcete zodpovedět od Výboru. Na rozdíl on mailu zde zůstanou zachovány a přehledné i pro ostatní uživatele. Děkuji
Odpovědět
pavla.hanuskova

uklid garazi - stiznost

Příspěvek od pavla.hanuskova »

dobry den,

prave jsem byla svedkem toho, jak odjizdi uklidova ceta po uklidu garazi.
Bohuzel dnes je 29/12 a uklid se podle planu (rozpisu vyveseneho na dverich garaze a jimz se ridim) mel konat az zitra, 30/12!
To ovsem znamena, ze nase stani zustala opet neuklizena, jelikoz uvolnit k uklidu jsme je meli v planu az zitra.
Zaroven musim konstatovat, ze tohle neni poprve, kdy uklid neprobehl podle planu.

A panove, kteri zde uklid provedli, podle vseho ani nevedi, ze nejaky rozpis mame, a ze na nem maji potvrdit, kdy uklid provedli. Provedeni uklidu tam neni ani za listopad.

Zkousela jsem volat na cislo, ktere je na rozpisu uvedeno (tedy 266 773 891), ale bez odpovedi.
Snad existuje moznost, aby byl uklid proveden znovu v nahradnim terminu.
Muzete v teto situaci udelat potrebna opatreni a informovat o reseni, aby napriste byly rozpisy striktne dodrzovany?

Dekuji,
Pavla Hanuskova
pavla.hanuskova

Re: uklid garazi - stiznost

Příspěvek od pavla.hanuskova »

dobry den,

dneska mi z uklidu zavolali zpet a potvrdili, ze rozpis pro rok 2009 by mel jiz plne odpovidat realite. Tak doufejme.

Zaroven me informovali, ze v patek 2.1. kolem 9.hodiny rano prijedou udelat uklid stredove chodby znovu.
Po domluve (s odkazem na uklid o den drive nez podle rozpisu) souhlasili i uklidem garazovych konkretnich garazovych stani. Melo by stacit zavolat na cislo: 266 773 891 a oznamit cislo stani.

Hezky vecer,
Pavla Hanuskova
Odpovědět