Zálohy na rok 2009 - "evidenční listy"

Zde prosím napište dotazy, které chcete zodpovedět od Výboru. Na rozdíl on mailu zde zůstanou zachovány a přehledné i pro ostatní uživatele. Děkuji
Odpovědět
Gi..Gi

Zálohy na rok 2009 - "evidenční listy"

Příspěvek od Gi..Gi »

Dobrý den,
máme tento problém, bydlíme v Chebu a do Prahy se dostaneme až začátkem března. Evidenční list tak nemáme a tudíš přesně neznáme výši záloh. Platbu platíme ze SIPA, takže bude prozatím odcházet platba bez navýšení. prosíme o radu:
je možno se nějakým způsobem dostat k evidenčnímu listu - např.že by nám ho správce poslal e-mailem, ev.jak jinak se dozvědět výši plateb ( kontakt na správce, kterému by tak bylo možno zavolat).
Neradi bychom měli nějaký dluh. za odpověď děkují Schurr, Horáková
alena.jaskova

Re: Zálohy na rok 2009 - "evidenční listy"

Příspěvek od alena.jaskova »

evidenční list Vám byl doručen do schránky. Požádejte prosím nájemníky, aby vás o těchto věcech informovali.
jinak kontakt na správce je jednak na tomto webu, tak na nástěnce, tak i snadno dohledatelný na internetu.
tel.: 728 410 634, 602 297 063
e-mail: info@servis58.cz
rovenskar

Příspěvek od rovenskar »

Dobrý den paní Jašková.
Jsme také ze skupiny těch, kteří dosud neobdrželi evidenční list, také v Bechlínské nebydlím. Přiznám se, že vaše odpověď na dotaz paní Horákové, mi vyrazila dech. To snad nemyslíte vážně, že tento základní dokument nebude správce rozesílat nebydlícím vlastníkům poštou na doručovací adresu, která je nahlášena?!?!? Rozhodně necítím žádnou povinnost si tento dokument zajistit vlastními silami a požaduji, aby mi byl zaslán poštou. Stejně, jako mi přišlo poštou vyúčtování za rok 2007. Mimochodem, bylo chybné a dosud mu nepřišlo opravné.
Chápu, že výbor má hodně práce, ale toto patří mezi základní povinnosti správce řádně předat všem vlastníkům nový předpis. To už nemluvím o tom, že by to mělo být oproti podpisu vlastníka, aby byl doklad pro případ sporů.
Rovenská
alena.jaskova

Příspěvek od alena.jaskova »

Vážená paní Rovenská,
nemyslela jsem to nijak zle. Já jejich novou částku neznám, proto mi přišlo nejsnadnější se zeptat toho, kdo tu schránku vybírá.
Správce se snažil informovat alespoň většinu majitelů co nejrychlejším způsobem o novém výpočtu, aby si někteří ještě stačili změnit trvalý příkaz na leden, souhlasím, že by to měl ještě poslat poštou. Toto chci u správce zaurgovat.
Nevím, co Vám tedy vyrazilo dech, mrzí mě to samozřejmě, pokud se to dotklo i paní Horákové, tak se omlouvám, ale nevím, co přesně myslíte.
Alena Zajíčková
rovenskar

Příspěvek od rovenskar »

Dobrý den.
Vaše odpověď vyzněla tak, že pokud si nebydlící vlastník sám o nový předpis nezažádá, nezíská ho. Jsem ráda, že tomu tak není a tento i podobné základní dokumenty budou rozesílány také poštou.
Rovenská
Gi..Gi

Příspěvek od Gi..Gi »

Vážená paní Jašková,
přečetla jsem si vyjádření paní Rovenské a naprosto s ním souhlasím. Jsem předsedkyní společenství našeho domu v Chebu a v případě změn plateb do fondu oprav osobně přebírám od správce nové evidenční listy, kopie osobně předávám vlastníkům a podepsané originály vracím oproti podpisu našemu správci. Jinak by byly správcem zaslány doporučeně na adresy všech vlastníků. Proto vhození do schránky mezi kupu reklamních letáků mě přijde vůči řádně platícím vlastníkům krajně nezodpovědné!!!
Stejně tak jako paní Rovenská Vás žádám o urychlenou nápravu tohoto stavu zasláním nového evidenčního listu na mou kontaktní adresu do Chebu.
S pozdravem Horáková L.
LikarJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LikarJ »

Souhlasím s tím, že Správce zvolil naprosto nevhodnou formu a trochu nechápu, co ho k tomu vedlo - micméně i já mám k tomuto řešení výtky a jako takové budou projednány na schůzi výboru SVJ a Správce bude výborem požádán o okamžitou nápravu.
S pozdravem - Jan Líkař -
Odpovědět