Dobrý den,
v garáži -2 p.p., zadní část již několikatý den nepřetržitě svítí světlo,jednou to zde bylo hlášeno snad i opraveno,ale závada je tady opět. Děkuji P.Míček
Osvětlení v garáži -2p.p.
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Re: Osvětlení v garáži -2p.p.
Nenavštěvuji garáže (2pp) často, ale včera (v neděli) mě naopak zarazil pouze 5 vteřinový interval při zhasínání světel (zářivek) ... opomenu-li, že čidla nezabírají prostor jednotlivých stání a člověk tak parkuje už za tmy, tak za dobu vyložení nákupu 2-3 minuty jsem zažil řádově tak 20x rozvícení a zhasnutí poloviny garáže, kde jsem byl ... interval by bylo myslím vhodné nastavit na nějakou rozumnější hodnotu, při které nebudou zářivky tolik trpět.
pm
pm
-
Re: Osvětlení v garáži -2p.p.
Dobrý den,
ráda bych se přidala s hlášením závady k p. Miřejovskému. Po odstranění závady, kdy světlo svítilo neustále, intervaly rozsvícení po sepnutí čidla se pohybují od 5 do 30 sekund. Netuším čím je to způsobeno, ale napadá mě špatné natočení čidel, protože když potmě vyjíždím ze svého parkovacího místa čidla pohyb automobilu zaznamenají až u semaforu při výjezdu z garáže.
Kromě skutečnosti, že je nepříjemné stále od auta odbíhat do poloviny garáže, máchat rukama a doufat, že alespoň jedno čidlo pohyb zaznamená, mám za to, že zářivky opravdu trpí a jejich životnost se častým spínáním dramaticky zkracuje a tudíž se tak zvyšují náklady SVJ.
Předem děkuji za odstranění tohoto nepříjemného nedostatku.
Jitka Dostálová
ráda bych se přidala s hlášením závady k p. Miřejovskému. Po odstranění závady, kdy světlo svítilo neustále, intervaly rozsvícení po sepnutí čidla se pohybují od 5 do 30 sekund. Netuším čím je to způsobeno, ale napadá mě špatné natočení čidel, protože když potmě vyjíždím ze svého parkovacího místa čidla pohyb automobilu zaznamenají až u semaforu při výjezdu z garáže.
Kromě skutečnosti, že je nepříjemné stále od auta odbíhat do poloviny garáže, máchat rukama a doufat, že alespoň jedno čidlo pohyb zaznamená, mám za to, že zářivky opravdu trpí a jejich životnost se častým spínáním dramaticky zkracuje a tudíž se tak zvyšují náklady SVJ.
Předem děkuji za odstranění tohoto nepříjemného nedostatku.
Jitka Dostálová