Služby pro Vás
Služby pro Vás
Dobrý den,
Rád bych Vás odkázal na stránky šikovných řemeslníků. Jsou zde všechny různé práce, které Vás doma mohou potkat. Pokud si Vy, některý z nájemníků, nebo někdo blízký či kamarád s něčím neví rady podívejte se na mé stránky a rád Vám s problémem pomohu.
http://aaahodinovymanzel.borec.cz
S pozdravem David Beran
Rád bych Vás odkázal na stránky šikovných řemeslníků. Jsou zde všechny různé práce, které Vás doma mohou potkat. Pokud si Vy, některý z nájemníků, nebo někdo blízký či kamarád s něčím neví rady podívejte se na mé stránky a rád Vám s problémem pomohu.
http://aaahodinovymanzel.borec.cz
S pozdravem David Beran
Re: Služby pro Vás
Už jste nám ukázal svoji neschopnost ( Servis58) a to se nestydíte si sem dávat ještě reklamu ?
-
Prosím kroťte se v projevu, když o tom nic nevíte... Zrovna pan Beran (technik) byl ten jediný, který pracoval tak jak měl, problém se Servis58 byl ve vedení...
To je Váš názor ale pravděpodobně o chování a práci pana Berana nevíte nic Vy!
-
ale, ale, myslim, ze jako mistopredseda vyboru toho vim pomerne dost o chodu domu a s panem Beranem jsem jednal vickrat a vzdy ochotne vyhovel... ovsem pokud mate nejakou osobni negativni zkusenost, o ktere nevime, podelte se... nepletete si ho nahodou s panem Kalivodou?
Naopak , párkrát jsem hlásil závady na domě p. Beranovi, který na ohlášení vůbec nereagoval a po opětovné urgenci byl arogantní , poté jsem jednal s p. Kalivodou, který vše bez problémů zařídil .
-
ok, ja ho hajit nebudu... ale dosud jsme meli od vlastniku presne opacne zkusenosti (pan Kalivoda a pan Beran)
Pokud se tyka mne, tak jsem s panem Beranem vzdy vychazel vyborne, ani zadnych stiznosti od vlastniku si nejsem vedom a jako opravare do domacnosti, ho mohu vrele doporucit.
Daniel Hauzner
Daniel Hauzner