Zavada vzduchotechniky
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Zavada vzduchotechniky
Dobry den,
dnes po 19h prestala fungovat, neznamo proc, vzduchotechnika (motor nad bytem 607).
diky
MD
dnes po 19h prestala fungovat, neznamo proc, vzduchotechnika (motor nad bytem 607).
diky
MD
Re: Zavada vzduchotechniky
Dobrý den,dittrich píše:Dobry den,
diky
MD
provedl jsem kontrolu jističů a byly shozeny všechny tři okruhy nad celým objektem 705/2. Ačkoliv jsou motory vzduchotechniky jednofázové s obděrem max. 1A a jsou rozdělené na tři okruhy po 4 motorech... Zkrátka, přijde mi, že to někdo musí vypínat. Již jsem to před nedávnem také všechno nahazoval.
V tuto chvíli by měla vzduchotechnika na 705/2 opět fungovat - pokud ne, prosím vlastníky o opětovné ohlášení závady v tomto postu.
S pozdravem - Jan Líkař -
Uz to funguje, diky.
Pripadne mi muzete dat jedny klice od jisticu at nemusite obihat stale vsechno sam. Predpokladam, ze jsou na 6. patre, kde bydlim.
Pripadne mi muzete dat jedny klice od jisticu at nemusite obihat stale vsechno sam. Predpokladam, ze jsou na 6. patre, kde bydlim.
Dobrý den,
v bytě 311 na 705/2 také cca 14 dní registrujeme nefukční vzduchotechniku - je možé se na to podívat?
Děkuji,
Adam Horzenberger
v bytě 311 na 705/2 také cca 14 dní registrujeme nefukční vzduchotechniku - je možé se na to podívat?
Děkuji,
Adam Horzenberger
Dobrý den,AdamH píše:Dobrý den,
Děkuji,
Adam Horzenberger
o této závadě vím a je objednán ještě jeden nový motor - předpokládám ale, že bude vyměněn až v týdnu od 21.11. do 25.11.2011. Tak prosím o trpělivost, závada je v řešení.
Dobrý den,
dnes byl vyměněn poslední nefunkční ventilátor (z letošních 5 ks), tak by snad ve všech bytech již měla fungovat vzdochotechnika normálně.
dnes byl vyměněn poslední nefunkční ventilátor (z letošních 5 ks), tak by snad ve všech bytech již měla fungovat vzdochotechnika normálně.
Dobrý den,
prosím o kontrolu funkčnosti ventilátoru nad bytem 423, vchod 705/4. Pokud je ventilátor funkční, pak prosím o posílení odvětrávání. Nyní se zdá, že to vůbec nefunguje a odtah je nedostatečný.
Děkuji M.Moravcová
prosím o kontrolu funkčnosti ventilátoru nad bytem 423, vchod 705/4. Pokud je ventilátor funkční, pak prosím o posílení odvětrávání. Nyní se zdá, že to vůbec nefunguje a odtah je nedostatečný.
Děkuji M.Moravcová
Dobrý den,Moravcova píše:Dobrý den,
Děkuji M.Moravcová
zkusím se na funkčnost ventilátoru podívat k večeru v pondělí 19.3.2012 a dám vědět, jak to dopadlo.
Dobrý den,LikarJ píše:Dobrý den,Moravcova píše:Dobrý den,
Děkuji M.Moravcová
zkusím se na funkčnost ventilátoru podívat k večeru v pondělí 19.3.2012 a dám vědět, jak to dopadlo.
z časových důvodů jsem se ke zvýšení otáček dostal až v úterý 20.3. večer - nastavil jsem tedy otáčky vyšší.
Nicméně se mi dnes hned ozval vlastník na té samé stoupačce, že se mu markantně zvýšil hluk v bytě - zkusil jsem dnes (21.3.) otáčky ventilátoru lehce ubrat, ale i tak jsou vyšší než na začátku. Tak mi když tak dejte vědět, jestli je stávající stav lepší než a jestli se alespoň trochu zvýšil odtah.
-
Ja jsem ten druhy vlastnik (5 patro) - opravdu to hucelo jako v elektrarne. Tedka je to vyrazne lepsi (furt to huci, ale uz snesitelne), odtah je dostatecny, pricucne to v pohode A4 papir. Skopal