Dnes rano, byla zamcena chodba od bytu ve 4.p vlevo a nebylo mozne je otevrit.
Po vzbuzeni vsech dostupnych najemniku na chodbe bylo zjisteno, ze klice ma pani v prostrednim byte vlevo, smerem od vytahu.
Zadam o
- vysvetleni, jak je mozne, ze POUZE nekdo ma tyto klice a ne vsichni najemnici na teto chodbe
(kdyz jsem kdysi chtel resit jako p.Likar kouli, bylo mi receno, ze je nutna domluva vsech najemniku na chodbe, coz vzhledem k vetsine pronajimanych bytu nebylo mozne/realne)
- zajisteni tohoto klice pro vsechny najemniky na teto chodbe, nebo vyjmuti vlozky.
V pripade, ze by doslo k pozaru, nebo jine nehode, nebylo by mozne byty/chodbu a nalsdne dum opustit.
Dekuji
M.V.
Bezpecnostni incident - Zamcena chodba - 4.p/705/4, vlevo
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
-