Odečty vodoměru
Odečty vodoměru
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat komu mohu nahlásit stavy na vodoměrech v bytě. Nějaky čas nebudu v Pha . Děkuji . Schurr
Re: Odečty vodoměru
Dobrý den,
odečty provádí firma FPS - v případě nepřítomnosti v době odečtů se lze domluvit na jiném termínu či na dalším postupu. Kontakt na firmu FPS je na informačních výzvách v domě (vstupní dveře, vývěska ve vestibulu, ve výtahu).
odečty provádí firma FPS - v případě nepřítomnosti v době odečtů se lze domluvit na jiném termínu či na dalším postupu. Kontakt na firmu FPS je na informačních výzvách v domě (vstupní dveře, vývěska ve vestibulu, ve výtahu).
S pozdravem - Jan Líkař -
Re: Odečty vodoměru
Omlouvám se, že jsem oznámení o odečtech neumístil i na web SVJ, nějak mě to hned nenapadlo, když FPS oznámení vyvěsila po domě, ale dnes jsem si všiml, že ve vchodě 705/2 někdo všechna oznámení z vestibulu odstranil. Proč, to netuším.
Vytisknu tedy nové oznámení a dám jej do vestibulu 705/2 a tady je pro jistotu odkaz na oznámení o odečtech.
Vytisknu tedy nové oznámení a dám jej do vestibulu 705/2 a tady je pro jistotu odkaz na oznámení o odečtech.
S pozdravem - Jan Líkař -