Dobrý den,
v poslední době máme problémy s častými změnami teploty vody při sprchování. Dochází k prudkým změnám, často hrozí i opaření.
Máte prosím stejné zkušenosti, dá se s tím něco dělat?
Děkuji.
Změny teploty vody
Pravidla fóra
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Zde zadané závady nejsou automaticky přeposílány na mailovou adresu Správce. Vlastníci tak už nemohou snadno zjistit, zda je která závada již hlášena. Kontaktujte přímo správce (Richard Moucha moucha@ikon.cz 777 757 480 ).
Re: Změny teploty vody
Dobrý den,
aby se dalo zkusit ledat řešení, potřeboval bych vědět několik dalších informací:
aby se dalo zkusit ledat řešení, potřeboval bych vědět několik dalších informací:
- čislo bytu a vchodu, kterého se závada týká
- jeslti se závada projevuje jen u vás nebo jestli je i bytech pod/nad Vámi (stejná stoupačka)
- kdy lze problém nejčastěji vypozorovat (ráno, večer, o víkendech nebo naopak spíš přes týden, apod.)
- jeslti je stejný problém s teplou vodou i v kuchyni
- jeslti nebyla vyměňována vodovodní baterie
S pozdravem - Jan Líkař -
Re: Změny teploty vody
Dobrý den,
mám podobné zkušenosti se stoupačkou v koupelně, byt 606 vchod 2.
Hlavně mezi 18h-21h v pracovní dny a neděli. Jako kdyby kolísal tlak studené vody.
V kuchyni bez problemu, baterie mám stále stejné.
s pozdravem,
Dittrich
mám podobné zkušenosti se stoupačkou v koupelně, byt 606 vchod 2.
Hlavně mezi 18h-21h v pracovní dny a neděli. Jako kdyby kolísal tlak studené vody.
V kuchyni bez problemu, baterie mám stále stejné.
s pozdravem,
Dittrich