Žádost Správce - 20.1.2009

Informace od Správce vlastníkům
Odpovědět
LikarJ
Kontaktovat uživatele:

Žádost Správce - 20.1.2009

Příspěvek od LikarJ »

Dobrý den, přeposílám e-mailovou žádost p. Berana (Správce) ohledně závad na dodávkách teplé vody:

Už delší dobu ve vašem domě zlobí teplá voda. Chodí mi na toto téma dost mailů, sms i hovorů. Jakmile nějakou stížnost zaznamenám (většinou to jsou stížnosti přes fórum Bechlínské) snažím se situaci řešit. Už mnohokrát jsem na PT volal a vše jim o dané situaci tlumočil. Vždy mi slíbili okamžitou kontrolu a nápravu. Používal jsem různé formy konverzace, od hodného kluka až po totálně n……..o chlápka. Ta druhá verze mě k tomu donutila, když se závady opakovaly stále dokola a někteří nájemníci mě napadali, že nic proto nedělám, nejevím zájem, neodepisuji jim, atd. Pár lidem sem se snažil vysvětlit, že z důvodu časového nemůžu každému zvlášť odpovídat. Podstatné bylo, že jsem okamžitě urgoval PT.
Proto vás chci poprosit, zda by nešlo za pomocí vašeho fóra lidem sdělit, že nedokážu s každým komunikovat…. hlavně když má 15 lidí stejný problém. Jinak s lidmi komunikuji myslím si dost, ale teď sem ani nedokázal lidem ohledně té vlažné vody napsat, co se vlastně děje. Lidé z PT neshledali nikde nic. Ale po mém posledním nabroušeném rozhovoru a opětovné stížnosti mi řekli, že bude nejlepší při opakované nízké teplotě vody okamžitě kontaktovat přímo je na PT na tel. čísle 266 753 850. Oni okamžitě vyšlou kontrolu. To, že stížnosti od nájemníků leželi v mé mailové schránce, které jsem vyzvedával někdy hned, jindy třeba až za 2-3 dny a po té je i se zpožděním řešil, to je na PT prý už dlouho. Po příjezdu jim to vždy vše zase fungovalo. Proto prosím sdělte nájemníkům pomocí fóra, ať při zjištění kontaktují sami PT a neztrácí se tím pak čas na včasné odhalení závady.
Vy víte, že se k problémům nestavím zády, ale tady je zapotřebí rychlá komunikace mezi nájemníkem a PT….mé zpětné telefony, a že jich nebylo na PT málo, prostě k odstranění závady nestačí.

V případě problémů s dodávkou tepla či teplé vody, prosím, tedy rovnou kontaktujte Pražskou teplárenskou na tel. 266 753 850. Urychlí se tím vyhledání a odstranění závady. Děkuji za pochopení.
S pozdravem - Jan Líkař -
Odpovědět